5 EASY FACTS ABOUT باطری یو پی اس DESCRIBED

5 Easy Facts About باطری یو پی اس Described

5 Easy Facts About باطری یو پی اس Described

Blog Article

به طور کلی از لحاظ ساختاری می توان باتری یو پی اس را به سه نوع مدل تقسیم‌ بندی کرد که عبارتند از :

هنگام قطع برق، حتی با وجود یک باتری پشتیبان یا ژنراتور قوی، ممکن است چندین دقیقه طول بکشد تا سیستم شما به از دست رفتن منبع برق اصلی پاسخ دهد و شروع به کشیدن از منبع جایگزین کند. در بیمارستان‌ها، بانک‌ها و سایر عملکردهای حیاتی، این چند دقیقه گرانبها می‌تواند موضوع مرگ و زندگی باشد.

همین امر سبب شده تا باتری در مقابل تغییرات آب و هوایی و دمایی بیش از حد معمول مقاومت تر باشد و در نتیجه طول عمری بیشتری هم خواهد داشت.

نقد و بررسی‌ها هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

همچنین قیمت این دستگاه با توجه به ضخامت باتری که به عنوان قلب آن شناخته می‌شود، تغییر می‌کند. یو پی اس های بزرگتر که دارای توان و کیفیت بالاتری هستند، به طبع گران‌تر هستند.

باید در کابین‌های مخصوصی قرار گیرند که تحمل وزن آن‌ها را داشته باشد.

ظرفیت باتری، یکی از موارد اصلی است که در محاسبه مدت زمان بک آپ تایم برای پشتیبانی از تجهیزات درنظر گرفته می‌شود. باتری‌های یو پی اس در ظرفیت‌های مختلفی در بازار موجود هستند و هر ظرفیت برای تجهیزات مختلفی کاربرد دارد.

در یو پی اس‌های باتری خارجی، تعداد باتری موردنیاز یو پی اس، بر اساس ولتاژ ورودی یو پی اس تعیین می‌شود. ولی ظرفیت باتری‌ها را بر اساس زمان پشتیبانی موردنظر می‌توان بیشتر انتخاب کرد.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

باتری‌های لیتیومی همچنین ارزان نیستند، اما عمر بیشتری دارند و به علاوه، باتری‌های لیتیومی سبک‌تر و فضای کمتری را اشغال می‌کنند و زمان شارژ و تخلیه بسیار کمتری نیز دارند.

امدادی امور کے لیے اقوام متحدہ کے رابطہ دفتر (اوچا) نے بتایا ہے کہ اسرائیلی حکام نے سوموار کو غزہ بھر میں ادارے کے تین چوتھائی امدادی مشن روک دیے یا ان کی جانچ پڑتال میں طویل تاخیر کی گئی۔

در هنگام انتخاب باتری یو پی اس، حتما موارد زیر را more info در نظر بگیرید. از نظر تولیدکنندگان و فروشندگان باتری، توجه به نکات زیر در افزایش کارایی باتری‌ها بسیار موثر هستند.

محصول از قبل به علاقه مندی ها اضافه شده! مشاهده لیست علاقه مندی ها

به طور طبیعی، تمام واکنش های شیمیایی تحت تاثیر دما قرار می گیرند، در نتیجه واکنش های شیمیایی داخل سلول باتری نیز تحت تاثیر دمای محیط باتری قرار می گیرد و اگر دمای اطراف باتری بالا باشد، واکنش های شیمیایی در داخل باتری با سرعت بیش از حد استاندارد انجام می شوند ، در نتیجه باتری آسیب می بیند.

Report this page